کمیسیون اروپا تامین مالی آنروا را از سر گرفت-راهبرد معاصر
مصر خواستار انتخاب رئیس‌جمهور برای لبنان با اجماع ملی شد لاوروف: ناتو قصد کنترل بر جهان را دارد پارلمان لبنان: طی ساعت‌ها یا روز‌های آتی ممکن است توافق آتش‌بس اعلام شود. کاخ سفید: اوکراین اجازه استفاده از موشک‌های «اتکمز» را در کورسک دارد کاخ سفید: پیشرفتی در آتش‌بس لبنان وجود ندارد که بتوان در مورد آن صحبت کرد ۱۷ نفر در واژگونی اتوبوس در برزیل کشته شدند استعفای رئیس ستاد تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی حزب الله فرمانده تیپ گولانی را برای همیشه خانه‌نشین کرد جزئیات توافق جامع همکاری میان ایران و روسیه وزیر خارجه هند: با ایران و اسرائیل برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در ارتباط هستیم بازدید سفیر ایران در عراق از قبیله «آل عیسی الطائی» آکسیوس: اسرائیل و لبنان بر سر مفاد آتش بس به توافق رسیدند سی‌ان‌ان: نتانیاهو در اصل توافق آتش بس با حزب الله موافقت کرد امانی، سفیر ایران در لبنان: روز گذشته برای صهیونیست‌ها بسیار دردناک بود عربستان در تدارک عمره ۳۰ میلیونی رمضان

کمیسیون اروپا تامین مالی آنروا را از سر گرفت

کمیسیون اروپا کمک‌های مالی خود به آژانس امداد و اشتغال آوارگان فلسطینی را از سر گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 02
کد خبر: ۲۳۰۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، کمیسیون اروپا اعلام کرد که تامین مالی آژانس امداد و اشتغال آوارگان فلسطینی (آنروا) را از سر می‌گیرد.

 

این کمیسیون در بیانیه‌ای که امروز شنبه منتشر کرد، اعلام کرده است که تامین مالی آنروا را از هفته آینده به میزان ۵۴ میلیون دلار از سر می‌گیرد.

 

این بیانیه تاکید کرد که صدور مجوزهای دوم و سوم به ارزش ۱۷.۳ میلیون دلار به زودی انجام خواهد شد.

 

این بیانیه ادامه داد که کمیسیون اروپا در کنار حمایت از آنروا تعهد کامل به پرداختن به مصیبت‌های ملت فلسطین بویژه در غزه دارد، به همین علت مبلغ ۷۳.۵ میلون دلار برای سال ۲۰۲۴ به کمک‌های خود خواهد افزود.

 

به این ترتیب و بر اساس اعلام این کمیسیون مبلغ ۱۳۴ میلیون دلار برای فلسطینی‌ها اختصاص پیدا خواهد کرد.

 

همزمان با افزایش فشار افکار عمومی جهان در مورد سکوت جهانی نسبت به جنایت‌های رژیم صهیونیستی برخی نهادهای بین‌المللی و کشورها تلاش دارند وجهه تخریب شده خود را با ادعای کمک‌های مالی به ملت فلسطین جبران کنند. این در حالی است که هیچ کدام از این کشورها موضع تأثیرگذاری برای توقف جنایات صهیونیست‌ها در غزه اتخاذ نکرده‌اند.

 

دولت آمریکا نیز که تاکنون سه بار با حق وتوی خود در شورای امنیت مانع از آتش بس در غزه شده، مدعی شده است که کمک‌های غذایی خود را به صورت هلی‌برن برای مردم غزه ارسال خواهد کرد.

 

کاهش کمک‌های بین‌المللی به آژانس آنروا پس از آن صورت گرفت که رژیم صهیونیستی برخی کارمندان این آژانس را به مشارکت در حمله هفتم اکتبر سال گذشته میلادی متهم کرد. در پی این اتهامات بی اساس ۱۲ کشور از جمله آمریکا، آلمان، انگلیس و سوئد کمک‌های خود به آنروا را متوقف کردند.

 

این در حالی است که روزنامه انگلیسی گاردین به تازگی نوشت که اسرائیل با گذشت یک ماه از ادعای مشارکت ۱۰ نفر از کارمندان آژانس آنروا در عملیات ۷ اکتبر هیچ دلیلی برای اثبات ادعای خود ارائه نکرده است./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار